Levertijd & verzending

Levertijd

De levertijd van een bestelling is afhankelijk van de producten die zijn besteld. Voor standaard producten welke op voorraad zijn in onze webshop hanteren wij een verzendtermijn van binnen 7 werkdagen. Voor gepersonaliseerde producten hanteren wij een verzendtermijn van maximaal 10 werkdagen.

Voor custom made producten en voor bedrijven willen we u vragen contact op te nemen met ons middels het contactformulier, we kunnen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Omdat wij een klein bedrijf zijn kan het gebeuren dat er door persoonlijke omstandigheden vertraging wordt opgelopen rondom de productie van uw bestelling, u wordt hiervan dan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

Alle levertijden gaan in vanaf het moment dat de betaling is gedaan. Na verzending ligt de bezorging in handen van PostNL. Het kan gebeuren dat PostNL vertraging oploopt tijdens de verzending. Hiervoor is Little Gift Factory niet aansprakelijk.

Verzending

Bij Little Gift Factory. verzenden wij alle bestellingen met PostNL en hanteren wij vaste tarieven.
De webshop zal automatisch berekenen of de bestelling bijv. geschikt is voor een brievenbus verzending of pakketpost.

Briefpost: €2,00
Brievenbuspakje: € 3,95
Pakketpost: € 6,50

Voor internationale verzendingen vragen wij om contact met ons op te nemen.

Afhalen & Bezorgen

Het is mogelijk om je bestelling bij ons af te halen, we hebben geen winkel dus dit zal altijd op afspraak zijn. Je moet jouw bestelling dan wel eerst plaatsen en aangeven dat je de bestelling komt afhalen. Dit kan alleen in Leeuwarden. Daarnaast kan je een bestelling alleen afhalen als deze van te voren is betaald. Als je jouw bestelling wilt afhalen, nemen wij z.s.m. via email contact met je op om een afspraak te maken.


Heeft u een spoedbestelling? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen kijken wat er mogelijk is!