Voorstellen

Hoi, ik ben Annemiek! 

Ik ben Little Gift Factory begonnen in september 2017 nadat mijn zoon naar de basischool ging en ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging. Natuurlijke producten van hout, stof, eerlijk en Fairtrade werden dit. De producten zoals vanuit kleinere concept winkels trokken mij heel erg. Ik ben deze prachtige producten via mijn webshop en Facebook / Instagram gaan verkopen.

Ik heb dit een aantal jaar naast mijn baan gedaan. Op den duur haalde ik er niet de voldoening uit die ik ervan had verwacht. Het bloedde tenslotte dood bij gebrek aan motivatie en inspiratie.

Nadat mijn vader een 3D printer aanschafte begon het avontuur pas echt. Hij ontwierp en maakte veel producten op maat. Hier genoot hij zo van dat dit aanstekelijk werkte. Ik wilde ook mijn eigen producten ontwerpen en maken, zodat de producten zoals in mijn webshop nog persoonlijker werden.

In 2019 hebben we samen onze eigen lasermachine aangeschaft, hiermee kunnen we onze ontwerpen omzetten naar gepersonaliseerde producten. Hieruit is een samenwerking ontstaan, waarin mijn vader hoofdzakelijk 3D prints, acryl en houtbewerking doet. Ik richt mij met name op het personaliseren van producten voor feesten / evenementen en cadeautjes.

Ik hoop jou ook te kunnen inspireren en misschien kunnen we samen iets moois maken voor jou?

portret.jpg

Ervaring..?

0 +
Projecten op maat
+
Curated Products
+
Eigen ontwerpen
We hebben voor diverse bedrijven en particulieren projecten mogen realiseren. Heb jij ook een mooi ontwerp of eigen idee welke jij op hout of acryl wil branden, stuur ons een bericht.
Annemiek

We werken met diverse materialen

Zaagblad.png

Heb jij een eigen ontwerp of idee? Laat het mij weten...

Winkelwagen